Wat kan ik verwachten.

Reiki | Johan | Leeuwarden | reikipraktijk-kinyoubi.nl | Reiki....

Wat kan ik verwachten.

Voor de behandeling
Voor de behandeling zal de Reiki-therapeut uw hulpvraag met u doornemen. Besproken wordt o.a. welke klachten u heeft, of deze chronisch zijn of niet, of u een arts heeft geraadpleegd, of u medicijnen gebruikt en wat u van de Reikibehandelaar verwacht.
Vervolgens zal de therapeut u uitleggen wat Reiki is en wat u tijdens dit eerste bezoek van hem kunt verwachten. 
Behandelingen duren doorgaans een uur tot anderhalf uur.

Tijdens de behandeling
Tijdens de sessie ligt u - geheel gekleed - op een behandeltafel of zit u op een stoel. Uw lichaam krijgt extra energie toegediend via de handen van de therapeut, die zachtjes op u rusten en zo nu en dan van de ene naar de andere plek bewegen.  
Een Reikibehandeling voelt heerlijk aan. Terwijl u de helende energie ontvangt, voelt u een diepe, weldadige vrede over u komen. De handen van de therapeut kunnen prettig warm aanvoelen. Soms voelt u tintelingen in uw lichaam.
De behandeling is erop gericht blokkades in uw energiesysteem op te heffen en afvalstoffen los te kloppen. Door de verbeterde energiedoorstroming en de diepe ontspanning die u tijdens de behandeling ervaart, wordt uw zelfgenezende vermogen gestimuleerd. 
Na de behandeling
Na de behandeling neemt de behandelaar het vervolgtraject met u door. Meestal wordt een minimum van drie sessies voorgesteld, maar zijn uw klachten ernstig of chronisch dan kunnen meer sessies nodig zijn. Het resultaat van de behandelingen is afhankelijk van de ernst en de duur van uw aandoening.
Natuurlijk is het aan u om te beslissen of u met de behandelingen door wilt gaan.
U wordt aangeraden het na de behandeling rustig aan te doen, veel water en vooral geen alcohol te drinken. 
Het kan zijn dat u zich enkele uren na de behandeling wat moe of duizelig voelt, of dat uw klacht kortstondig enigszins verergert. Maakt u zich geen zorgen: dat is een goed teken. De energie doet zijn werk en de afvalstoffen worden uit uw lichaam vrijgemaakt. 

Wat kunt u verwachten:

Voordat u de praktijkruimte betreedt vraag ik aan u uw schoenen uit te doen. De praktijkruimte is een gezuiverde ruimte.
Tijdens een reikibehandeling gaat u gekleed liggen op de behandeltafel. Ik adviseer om losse kleding aan te doen zodat deze niet knellen tijdens de behandeling .

Tijdens de behandeling zal op de achtergrond muziek gedraaid worden en brandt er wierook. De handposities die gegeven worden tijdens de behandeling kan direct op het lichaam, maar kan indien gewenst ook boven het lichaam gegeven worden. De reiki energie gaat overal doorheen en zal geen belemmering onder vinden.

Geïnteresseerd geraakt?

Ben je na het lezen van de informatie op de site geïnteresseerd geraakt in een Reikibehandeling, dan nodig ik je graag uit voor een intakegesprek. In dit halfuur durende gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we je klachten, bekijken we of Reiki kan helpen en stellen we het doel vast. Het intakegesprek duurt ongeveer een half uur en is gratis.

Wat u misschien ook wilt weten

Reiki | Johan | Leeuwarden | reikipraktijk-kinyoubi.nl | Tarieven

Behandeling

Tarieven van een behandeling : Intake gesprek van een half uur is Gratis. Reikibehandeling en Voetreflex behandeling van  1 uur  € 60,00 Voetreflexmassage 25 minuten voor € 39.95

Lees verder
Reiki | Johan | Leeuwarden | reikipraktijk-kinyoubi.nl | Reikicursus 1e graad

Een leraar opent een deur, maar je moet er zelf naar binnen gaan.

  REIKI EERSTE GRAAD Reikicursus 1e graad.  In het nieuwe jaar  start Reikipraktijk Kinyoubi weer met de reikicursus 1e graad. Je wordt ingewijd in de eerste graad van Reiki van Mikao Usui systeem.     Reiki is ... De energie

Lees verder
Reiki | Johan | Leeuwarden | reikipraktijk-kinyoubi.nl | Mag ik mij aan u voorstellen

Wie ben ik

Mijn naam is Johan Visser-Breidenbach, geboren in 1964 te Leeuwarden. Vanaf mijn 23ste jaar tot nu ben ik werkzaam (geweest) in de gezondheidszorg en de hulpverlening. Dit werk doe ik met erg veel plezier, want ik ben wat ze noemen

Lees verder