Gastenboek

Johan is een zeer integere een oprechte man! Hij geeft eerlijk aan dat reikie bij mij niet zal werken, maar geeft daarbij wel aan wat hij denkt dat ik nodig heb. Hierbij een heel fijn gesprek gevoerd met Johan, waarbij ik veel inzichten heb gekregen en een aantal oefeningen.

Ik gun het iedereen om de warmte en goedheid van Johan te ervaren!

- Rianne

 

I love, love, love Reiki with Johan! I’ve had many sessions and felt the benefits every time✨ I feel peaceful, happy and balanced. Even with a remote session, Johan’s positive and caring energy can be felt, he is truly a beautiful soul and his work with Reiki is amazing! I always look forward to my next session! Thank you Johan! πŸ’—πŸ™πŸ»πŸ’—

- Honey

 

Ik had weleens gehoord van Reiki, maar had geen idee wat het was.
Toen ik Johan ontmoette vertelde hij dat hij aan Reiki deed. Ik vroeg aan Johan maar wat is dat dan? Johan zei geef je hand maar. Uit het niets zei hij heb je last van je nek. Ik schrok ervan hoe kan hij dat weten? Ik had daar niets over verteld.

Johan heeft op afstand Reiki gedaan. En het gaat goed. Ik heb het als iets heel bijzonders ervaren!

Bedankt voor deze ervaring Johan!

- Plien

 

Reiki with Johan is a beautiful experience!
Johan is not only a kind and genuine soul, but also his energy is very powerful. My Reiki session was done remotely, as I live in the US and I was amazed at how I felt during the session and my experience was full of energy, relaxation and colour!
Thank you Johan, I cannot wait to have more Reiki sessions with you!
You are amazing and wonderful!πŸ’—πŸ™πŸ»πŸ’—

- Honey

 

Vandaag is Johan Visser Breidenbach bij mijn grote vriend geweest voor een reiki behandeling πŸ’•. Johan heeft het vorige week al eens op afstand gedaan en heb het idee dat zijn huid bij de heup/achterbeen al veel losser / zachter is 😁. Vandaag kwam Johan aristo behandelen. Aristo vind het soms wat spannend als onbekende mensen aan zijn zijkant willen staan, maar hij liet Johan volledig toe.

Ook was aristo erg ontspannen bij Johan en voelde hij zich erg op zijn gemak!

- Ilona

 

De wijze van bereidheid van Johan om mij te helpen op het moment dat ik het heel erg nodig had gaf mij al een enorm fijn gevoel. Mijn eerste behandeling gehad en ik ga ervaren wat het met me gaat doen. Later zal ik dat zeker laten weten via het gastenboek......

Frouwkje

- Frouwkje Riedstra

 

Lieve Johan, ik wil je bedanken voor de fijne gesprekken die mij niet alleen bevestigden in de richting die ik opging, maar die ook verhelderende inzichten gaven. Eén daarvan was zó krachtig verhelderend dat ik over een belangrijk thema in mijn leven van het afgelopen jaar geen énkele twijfel meer heb: een heerlijk gevoel.

- Rikst

 

Samen met een prachtig groep bijzondere mensen Reik1 mogen doen bij Reiki praktijk Kinyoubi. Voor nu een kadootje voor mij zelf en later............!
Wat een bijzondere ervaring en zo prima verzorgd. Op naar Reiki 2.


- Anneke Zuidema

 

Afgelopen weekend heb ik bij Reikipraktijk Kinyoubi de cursus Reiki 1 mogen volgen. Een hele mooie ervaring met een lieve mooie groep bijzondere mensen.
Enorm goed verzorgd en zoveel mogen leren!
Dank jullie wel voor dit kadootje!
Op naar nummer 2!
liefs ilse

- ilse Hölzel

 

Ik ben fan!

Ik heb Fybromialgie en daardoor altijd pijn.
Ik gebruikte veel pijnstillers.
Johan had het al eens gezegd en mijn man drong er al een poos op aan dat ik CBD olie zou gaan gebruiken.
Maar ik had daar een zekere weerstand tegen.
Mijn man zette door en Johan haalde mijn twijfels weg.
Nu mijn 1e flesje leeg is ben ik fan!
Al na 3 dagen ben ik gestopt met pijnstillers, ik heb ze niet meer nodig.
Ook voel ik van binnenuit een bepaalde rust, voel ik me vrolijker.
Ik wil voorlopig niet meer zonder!- Hennie

 

Laat uw ervaring achter

Hier kunt u een reactie achter laten.

Heeft u een vraag of een opmerking geef dit dan door bij de contactpagina.